Αλαζονεία Ή απλά μας έχουν περάσει για μ@#@%ες και μας κοροϊδεύουν ομαδικώς κατάμουτρα;


Ο ανέμελος τουρίστας πρωθυπουργός μας Κυρ. Μητσοτάκης, μας λέει:
Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής !!!!.

Όταν 25.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από κορονοϊό, όταν η ανεργία καλπάζει, όταν τα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, τα καύσιμα, η παροχή ρεύματός κλπ έχουν τεράστιες αυξήσεις, όταν τους τελευταίους μήνες πάνω από 30 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στην προσπάθεια να ζεσταθούν και άλλα τόσα πολλά.

Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσοι από εμάς συμφωνουν μαζί του!!

Ο γνωστός υπουργός ανάπτυξης και τηλεοπωλητής των απανταχού Ελλήνων μας δηλώνει:

Αλλά όπως και εμείς το ζούμε και το αισθανόμαστε και κάποιοι άλλοι έρχονται να τον διαψεύσουν πανηγυρικά.

Ο Καβαλιώτης βουλευτής με το προσωνύμιο “κατόπιν ενεργειών μου” Μακάριος Λαζαρίδης δηλώνει:

Και τις τελευταίες μέρες οι αγρότες και κτηνοτρόφοι όλης της χώρας ακόμα και του Παγγαίου, βρίσκονται στους δρόμους σε μπλόκα και κινητοποιήσεις (και είναι μόνο το ξεκίνημα)…. αποκαλώντας τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση (όπως την μείωση Φ.Π.Α. των λιπασμάτων σε 13% αφού ήδη είναι 13%) απαράδεκτα και ότι η κυβέρνηση τους εμπαίζει……

Ο δικός μας ανέμελος και άφαντος δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης

πρόσφατα δήλωσε ότι ο Δήμος Παγγαίου είναι ένα μεγάλο Εργοτάξιο ………. Από τα έργα που είναι σε εξέλιξη……!!!!

Και όλοι οι δημότες όπως και η αντιπολίτευση διερωτώνται τι εννοεί ο ποιητής…. αφού το 80% των περιοχών του δήμου έχουν εγκαταλειφθεί την τύχη τους και δεν έχουν δει ούτε ένα έργο, αφού όλα τα λεφτά πηγαίνουν στην Ελευθερούπολη, Τούζλα, Ν. Πέραμο, Ν. Ηρακλείτσα και πάλι Τούζλα……

Εκτός βέβαια αν ο δήμαρχος εννοεί ότι όταν γίνεται ένα έργο π.χ. δρόμου δύο χιλιομέτρων στην Ελευθερούπολη διαρκεί και μετατρέπει σε εργοτάξιο όλη την πόλη για μήνες.

Που αυτό μας φέρνει στο τελευταίο……

Ήταν 10 Οκτωβρίου όταν ένας αγωγός έσπασε στη Ν. Πέραμο, συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π. έκαναν τότε κάτι ενέργειες, αλλά 5 μήνες μετά η εικόνα σήμερα είναι:

σίγουρα μπορώ να το πω εργοτάξιο υπομονής και απραξίας. ……

Παρόλο αυτά ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α Παγγαίου Πάρης Γρηγοριάδης πριν λίγες μέρες δήλωσε σε συνέντευξη του:
Η Εμπειρία, γνώση και σωστός προγραμματισμός, κάνουν τη Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π. να είναι το στολίδι του δήμου Παγγαίου

Και πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω, όταν ο πρόεδρος μιας επιχείρησης που έχει ένα από τα χειρότερα ρεκόρ διακοπών νερού, βλαβών, όταν κάνει μήνες για βλάβες όπως την πιο πάνω όπου δημιουργούν μεγάλη διάβρωση με νέα προβλήματα και ταλαιπωρεί δημότες για μήνες, όταν τα χρέη της επιχείρησης είναι αστρονομικά, συντηρείτε με δάνεια από τον δήμο, όταν η επιχείρηση έκανε μεγάλες αυξήσεις στους καταναλωτές σε δύσκολους καιρούς, αποκαλεί την επιχείρηση του, “Το στολίδι του δήμου Παγγαίου”.

Όταν λοιπόν ο Μητσοτάκης αποκαλεί την Ελλάδα, μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής, όταν ο Άδωνις αποκαλεί την Ελλάδα πρωταθλήτρια στις επενδύσεις και μάλιστα για δυο χρόνια, όταν ο Φυτευτός του Μητσοτάκη στη Καβάλα τα βρίσκει όλα ρόδινα και ειδικά για τους εργαζόμενους στον πρωτογενή τομέα, όταν ο Αναστασιάδης δήμαρχος του θεάματος, της φιέστας και των γηπέδων, αποκαλεί όλο τον δήμο Παγγαίου Εργοτάξιο λόγω των έργων εκατομμυρίων σε εξέλιξη , όταν ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Υ.Α.Π. την αποκαλεί ΤΟ Στολίδι του Δήμου
Τότε ή πρέπει να ζούμε σε άλλη χώρα και δήμο ή κάποιοι μας περνούν για μακάκες και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.
Βέβαια για εκείνους μπορεί όντως η Ελλάδα να είναι η χώρα για καταπληκτικής ζωή για εκείνους με τις μισθάρες τους και αφού ένα λαμπρό μέλλον τους περιμένει:

Και μην αναφέρουμε και “τα πολλά τυχερά” του επαγγέλματος του καθενός !!!!!

Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι η Χώρα έχει μπει σε προεκλογική περίοδο και τα φύκια πρέπει να δείχνουν μεταξωτές κορδέλες.

ΑΑΑ…..δεν ξέρω αν ακούσατε έτσι ξαφνικά και προεκλογικά ότι ο ουρανός στο Παγγαίο βρέχει εκατομμύρια!!! Άκους, κυρ-Στέφανε. Βάλε έξι σοκολάτες, από δύο για το καθένα, ναι, εκείνες του γάλακτος. Και βάλε και
ποδηλατοδρόμο στη Τούζλα και ψηφιδωτά στην Ελευθερούπολη…Βάλε και πολύ σανό….. Ναι, κυρ-Στέφανε ακούς θα χeστ#%μe στο τάλιρο και στα έργα…….. Βέβαια αυτή είναι άλλη ιστορία που σύντομα θα ασχοληθούμε μαζί της.

0
0
X
+
error: Content is protected !!