Αλί απ’ τον Αλή που ‘χασε τ’ άλογο του και πιλαλεί

Ο Βωβενάργκ* είχε πει: Η απελπισία είναι το αποτέλεσμα όχι μόνο της δυστυχίας μας, αλλά και της αδυναμίας μας.

Ένας αδύναμος και  δυστυχής Βασ. Ξουλόγης που πλέον συνειδητοποιεί ότι οι εξελίξεις στην παράταξη του είναι μη αναστρέψιμες και ότι μετά την κακόβουλη και πέρα για πέρα ανεύθυνη καταγγελία του για τα δίμηνα, η αυτοκαταδίκη του είναι όσο ποτέ πιο κοντά.
Πάνω στην απελπισία του καταφεύγει ηθελημένα στην απόκρυψή της αλήθειας και στην ψευδολογία ελπίζοντας να μετριάσει την κατακραυγή μετά και από τις νέες ενέργειες του κ. Μποροδήμου που πλέον εμπλέκει όλους τους Πρώην και νυν των διοικήσεων και όλων αυτών που ψήφισαν τα δίμηνα για την περίοδο  2011-2016 στη ΔΕΥΑ Παγγαίου, την Μονομετοχική Α.Ε. του Δήμου, το Νομικό Πρόσωπο Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ.
Από έναν πρώτο υπολογισμό οι πιο πάνω εμπλεκόμενοι των νομικών προσώπων που ψήφισαν και προέβησαν σε προσλήψεις διμήνων ξεπερνούν τους 50 με 60.  Αυτοί οι άνθρωποι είναι από όλες τις παρατάξεις και κάποιοι δεν είναι καν αιρετοί. Είναι απλοί άνθρωποι που απλά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και τώρα βρίσκονται θύματα της παράλογης καταγγελίας του Βασ. Ξουλόγη. Αν στους πιο πάνω προσθέσουμε και τους 56 Δημοτικούς συμβούλους τότε μιλάμε για πάνω από 100 ανθρώπους. 
Και δεν φτάνει που ο Βασίλης Ξουλόγης δεν έχει το θάρρος να ζητήσει μια υποτυπώδη  συγνώμη από αυτούς 100 και πλέον ανθρώπους και τις οικογένειες τους, έχει το απύθμενο θράσος με ανάρτηση του στο face book να τους πουλά πνεύμα και μάλιστα να διεκδικεί και εύσημα με το ψεύδος ότι εκείνος με ενέργειές του έχει μεθοδεύσει λύση και κατηγορεί τον Φιλ. Αναστασιάδη για αδράνεια και μάλιστα τον αποκαλεί ” Ο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ” κ Αναστασιάδης.
Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε κρυβόμενος πίσω από το ποντίκι του στο F.B. αφού όπως γνωστόν στο δημοτικό συμβούλιο κρύβεται και δεν απαντά επί του θέματος και πολλές φορές ο Δήμαρχος Παγγαίου του έχει πει άσε το face book και έλα να τα πούμε face to face.

Είναι φανερό ότι Βασ. Ξουλόγης είναι τσακωμένος με την ιστορία, την πραγματικότητα και την αλήθεια και πιθανόν και με τον εαυτό του, αλλιώς δεν εξηγείτε πως ο Ξουλόγης σηματοδοτεί ως ημερομηνία του προβλήματος γράφοντας ότι η έκθεση του ΑΣΕΠ έφτασε την 23 Μαρτίου 2017.
Ένας πανικοβλήμενος Ξουλόγης ηθελημένα παράλειψε μερικούς μήνες, όπως και έκρυψε ηθελημένα την αλήθεια από τους αναγνώστες του για το τι είχε συμβεί και όλες τις ενέργειες του ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ κ Αναστασιάδη.

Εμείς στο paggaionet που καταγράφουμε με έγγραφα και οπτικοακουστικά μέσα βήμα βήμα την ιστορία αυτού του Δήμου θα θυμίσουμε στο Βασίλη Ξουλόγη αυτά που προσπαθεί να ξεχάσει και να κρύψει από του λίγους πλέον που τον πιστεύουν.

Ήταν 25 Ιανουαρίου 2017 όταν το πόρισμα του κ.κ εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και επιθεωρητή του ΑΣΕΠ Γεώργιου Μποροδήμου φτάνει στον Δήμο Παγγαίου και πλέον γίνεται γνωστή για πρώτη φορά η καταγγελία του Ξουλόγη εις βάρος των συναδέλφων του. Παράλληλα με το πόρισμα ο κ Μποροδήμος κάνει γνωστό ότι όλες οι προσλήψεις είναι παράνομες αλλά και ότι εισηγείται παραπομπή για Παράβαση καθήκοντος και πειθαρχικές διώξεις καθώς και το καταλογισμό των αμοιβών των προσληφθέντων στους Δημοτικούς συμβούλους.bsp;                                                                                      

                                                              ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΥ 

Στις 27 Ιανουαρίου 2017 ο δήμαρχος Παγγαίου συγκαλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα το πόρισμα Μποροδήμου.

Σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο ο Βασίλης Ξουλόγης παρόλο που είναι ο άνθρωπός που έχει κάνει την καταγγελία και έχει βάλει φωτιά στα θεμέλια του Δήμου Παγγαίου και σε δεκάδες δήμους της επικράτειας αλλά  και στους διμηνίτες που από την επομένη έχασαν τις δουλειές τους και παραμένουν απλήρωτοι, ο ίδιος άνθρωπος που έβαλε τους 56 δημοτικούς νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων ακόμα και της δικής τους όπως και τον εαυτό του  στην θέση των κατηγορουμένων.

Αυτός ο άνθρωπος  σε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο μίλαγε για συμβούλιο για το θεαθήναι, για φιέστα και προσπαθούσε να πείσει όλους ότι η καταγγελία του ήταν ένα τίποτα, ότι θα μπει στο αρχείο, ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες , δεν θα υπάρξουν πειθαρχικές διώξεις, ειρωνευόταν τον εισαγγελέα και επιθεωρητή κ. Μποροδήμο κλπ. 

Δείτε λοιπόν τι έλεγε γεμάτος ειρωνεία, αλαζονεία, δείτε με τι ασέβεια απευθύνεται σε όλους και για όλα. 

Αυτά έλεγε ο Ξουλόγης όταν ανακοινώθηκε το πόρισμα Μποροδήμου και αυτή ήταν η στάση του (η υποβάθμιση) για πολλούς μήνες. Αν κάποιος ή ο ίδιος ο Ξουλόγης (αμφιβάλω) θέλει να θυμηθεί εκείνο το δημοτικό συμβούλιο που έκανε την πάπια και δεν απαντούσε στο ερώτημα γιατί έκανε την καταγγελία, κάνοντας κλικ (ΕΔΩ)  μπορεί να θυμηθεί τα πάντα.

Άρα η πρώτη ενέργεια της διοίκησης ήταν η ενημέρωση του σώματος και χάραξη κοινής υπεράσπισης, πράγμα που και αυτό αρνήθηκε ο Ξουλόγης (ΕΔΩ)

Επόμενη ενέργεια του “ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ” Φιλ. Αναστασιάδη ήταν να ενημερώσει και να θέσει σε κίνηση την ΚΕΔΕ επί του θέματος, με αποτέλεσμα την 1 Φεβρουαρίου 2017  καταδίκη Ξουλόγη από την ΚΕΔΕ και την από τότε πλήρη συμπαράσταση και συνδρομή της ΚΕΔΕ επί του θέματος στον Δήμο Παγγαίου. Ξουλόγη θυμάσαι ; Αν όχι κλικ  ΕΔΩ για να θυμηθείς .

Παράλληλα ο Φίλιππος “Απολύτως Τίποτα” Αναστασιάδης  άμεσα ενημερώνει για το πρόβλημα όλους τους Βουλευτές του Νομού και να ζητά βοήθεια τους. Αποτέλεσμα στης 7 Μαρτίου 2017 στην επίσκεψη στην Καβάλα του υπουργού  εσωτερικών κ Σκουρλέτη ο Βουλευτής Καβάλας Τ. Εμμανουηλίδης να το φέρει ως θέμα στην συζήτηση του με τον κον Σκουρλέτη (έχει γραφτεί στον τύπο και το έχει αναφέρει επανειλημμένα και ο ίδιος ο Τ. Εμμανουηλίδης).

Ακόμα και στην επίσκεψη Μητσοτάκη στον Δήμο μας ο κ Αναστασιάδης το έθεσε υπόψην του κ Μητσοτάκη δείτε το επίμαχο σημείο στο 5.55 λεπτό του πιο κάτω βίντεο.

Ο Φίλιππος Αναστασιάδης δεν έχανε καμία ευκαιρία για την επίλυση του προβλήματος που δημιούργησε άνευ λόγου ο Βασ. Ξουλόγης, σε πολλαπλά ταξίδια του εδώ και μήνες στην Αθήνα ασχολείτο με αυτό το πρόβλημα και ενημέρωνε το σώμα για τις εξελίξεις, το ίδιο και ο κύριος Μπόνος ο οποίος έχει τρέξει πολύ και εκείνος για την υπόθεση,  σε αντίθεση με τον Ξουλόγη που το απέφευγε σαν ο διάολος το λιβάνι  το θέμα, αφού τελευταία έφτασε στο σημείο να αποχωρεί για να μην απαντάει ακόμα στους δικούς του συμβούλους επί του Θέματος κλικ ΕΔΩ 

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το πρόβλημα μετά την καταγγελία Ξουλόγη επεκτάθηκε και στα Νομικά Πρόσωπα και η κατακραυγή πλέον για τον Ξουλόγη να είναι καθολική, αποτέλεσμα ο Ξουλόγης να κάνει την πιο πάνω ανάρτηση. Δυστυχώς ο άνθρωπος που έχει αναστατώσει τους πάντες με την βλακώδη καταγγελία του τώρα εμπλέκει στα ψέματα του ακόμα και Βουλευτές , υπαλλήλους υπουργείων κλπ. Έχει το θράσος τώρα να το παίζει και σωτήρας. Κάτσε ρε Ξουλόγη εξήγησε μας από ποιόν και από τι θα μας σώσεις; 

Μήπως έφτασε η ώρα οι τοπικοί Βουλευτές να βγουν επώνυμα και να πουν στους Δημότες την αλήθεια. Δηλαδή να πουν από πότε και με ποιους τρέχουν εδώ και μήνες να λύσουν το πρόβλημα που δημιούργησε ο Ξουλόγης. Μήπως ήρθε η ώρα αν υπάρχουν κάποιοι παντελονάτοι  στην παράταξη Ξουλόγη να παραιτηθούν σήμερα και όχι κατόπιν εορτής. Μήπως ήρθε η ώρα πλέον τους κακόβουλους, τους ψεύτες να τους στείλουμε σπίτι τους……….

 

*Βωβενάργκ, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

 

 

 

 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
5,088 προβολές
X
+