Πλήρη σιωπή από το μέτωπο της τύχης της Αλάνας, όλοι οι αμνοί σιωπούν! 

Όλες αυτές οι θριαμβολογίες και υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα έχουν κοπάσει πλέον και όταν ρωτάς κάτι σχετικό κάποιοι πλέον σφυρίζουν αδιάφορα και αλλάζουν θέμα. 

Η αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας, μαζί με τα Λουτρά Ελευθερών και το Γεωθερμικό Κάριανης ήταν οι μεγάλες υποσχέσεις της Ν. Δημοκρατίας αλλά και του Φιλ. Αναστασιάδη στις προεκλογικές περιόδους των βουλευτικών και των δημοτικών εκλογών.

Ο λαλίστατος, τζάμπα υποσχετάκιας και κατόπιν ενεργειών μου Μακάριος Λαζαρίδης είχε δηλώσει τότε : «Θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη επένδυση (Αλάνας) μαζί με αυτήν των Λουτρών των Ελευθερών είναι τα «Ελληνικά» της Καβάλας, συγκρίνοντας τες, τηρουμένων των αναλογιών, με την επένδυση στο Ελληνικό στην Αθήνα που είναι σε άμεση προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ.  (ΕΔΩ)

Για την Αλάνα έκτοτε έχουμε ακούσει δεκάδες φορές την καραμέλα για σύντομα με θετικές εξελίξεις φράση που λατρεύουν οι ντόπιοι πολιτικάντηδες:

2019

2020

Και τον Ιούλιο του 2021 μπήκε και στο χορό των “θετικών” εξελίξεων και ο Φιλ. Αναστασιάδης που μέρα με την μέρα όλο και μοιάζει σε Μακάριο και μετατρέπεται σε Αθηναίος πολιτικάντης του θα-θα – θα θαθαθα  και του όλοι οι άλλοι φταίνε ……..

Βέβαια μετά από λίγο διέρρευσε ότι οι “θετικές” εξελίξεις αναβάλλονται  για τον Σεπτέμβριο του 2021 και ήδη φτάσαμε στο τέλος Οκτωβρίου και πλήρη σιωπή και δεν υπάρχει  ούτε κουβέντα για “θετικές” εξελίξεις.!!!!!!

Όπως βέβαια και για τα λουτρά Ελευθερών που βρίσκονται ακόμα στις μακέτες για πεντάστερα στη παραλία τους και τίποτα για τα  καθεαυτού λουτρά που συνεχίζουν να ρημάζουν.   

Όσο για το γεωθερμικό Ακροποτάμου ακούγαμε μεγάλες κουβέντες την πάλε καλή εποχή που στηνόντουσαν φιέστες στον Δήμο Παγγαίου (ΕΔΩ) Και την τελευταία φορά που ακούσαμε τον Φιλ. Αναστασιάδη να λέει αυτές τις δύο λέξεις (Γεωθερμικό Ακροποτάμου),  (μαζί με το όνομα Β. Μακεδονία)  ήταν στην τελευταία προεκλογική του ομιλία στην Ελευθερούπολη. Έκτοτε αυτές οι δύο λέξεις και το Μακεδονικό δεν ακούστηκαν ξανά…….

Έτσι λοιπόν σήμερα Ελληνικό, Αλάνα , Λουτρά, Γεωθερμικό και βέβαια Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όλα στον κουβά! 

26
0
X
+
error: Content is protected !!