Την προ προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει ΕΔΩ για το γεγονός ότι ο ΕΟΔΥ εν μέσω του μεγαλύτερου κύματός του κορονοϊού είχε εξαφανιστεί δύο βδομάδες, από προσώπου γης σε όλη την έκταση του Δήμου Παγγαίου και δεν πραγματοποιεί κανένα τεστ. Την προηγούμενη Δευτέρα το συνεργείο του ΕΟΔΥ επέτρεψε για τεστ στην Ελευθερούπολη, το ίδιο επαναλήφθηκε και προχτές Παρασκευή όταν το συνεργείο επέστρεψε και ΠΑΛΙ στην Ελευθερούπολη.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι το συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από Δευτέρα έως Πέμπτη για τεστ ΠΑΛΙ και ΜΟΝΟ στην Ελευθερούπολη.

Ντροπή μόνο η Ελευθερούπολη υπάρχει; Και στο κάτω κάτω η Ελευθερούπολη έχει και το Κέντρο υγείας που κάνει τεστ. Έχει μεγάλο αριθμό φαρμακείων. Και είναι και πιο κοντά στο Γ.Ν. Καβάλας που και εκεί πραγματοποιούνται τεστ. Με άλλα λόγια όλοι οι άλλοι δημότες 32.085 (απογραφή 2011) του δήμου των 698,01 τ.χλμ ή θα πρέπει να ταλαιπωρηθούν να πάνε στην Ελευθερούπολη ή θα πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους……. το κάθε τεστ που προστάζει το κράτος.

Ως πότε αυτή η διοίκηση θα μας αντιμετωπίζει σαν δεύτερης επιλογής και κατηγορίας δημοτών γιατί πολύ απλά δεν συμβάλουμε στον τουρισμό και στα επιχειρηματικά σχέδια και κέρδη κάποιων……..

34
3
X
+
error: Content is protected !!