Αθώοι και με την βούλα για το πόθεν έσχες.

Πλήρη δικαίωση για τους 30 δημοτικούς συμβούλους Παγγαίου είναι και η αθωωτική απόφαση και από το πειθαρχικό συμβούλιο.
Η αθωωτική απόφαση του πειθαρχικού που έφτασε στον Δ. Παγγαίου την περασμένη εβδομάδα κλείνει πλέον και οριστικά την ταλαιπωρία των 30 πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων και των οικογενειών τους που ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Βασ. Ξουλόγη για το πόθεν έσχες. Οι 30 δημοτικοί σύμβουλοι που οδηγήθηκαν σε απολογία τον Φεβρουάριο του 2017 στην Θεσσαλονίκη στο πειθαρχικό της Αποκεντρωμένης δημόσιας διοίκησης αφού πρώτα είχαν αντιμετωπίσει την ποινική δικαιοσύνη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας, όπου όλοι αθωώθηκαν μετά την ατυχέστατη αψυχολόγητη καταγγελία Βασ. Ξουλόγη. (ΕΔΩ ιστορικό).

Υπόθεση Δίμηνα

Όπως καλά δεν πηγαίνει και άλλη ατυχέστατη εκδικητική, ανεύθυνη, κακόβουλη καταγγελία του Βασ. Ξουλόγη αφού μετά την καταγγελία του για παράνομες προσλήψεις διμήνων, έθεσε τον εαυτό του,  22 νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του  και στο σύνολο 55 δημοτικών συμβούλων στην λίστα των κατηγορημένων για παράνομες προσλήψεις και τους έχουν καταλογιστεί αστρονομικά ποσά όπως στον ίδιο τον Ξουλόγη έχει καταλογιστεί το ποσόν του 1.225.000€ και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. 

Camping Οφρυνίου

Όπως επίσης για τον πρώην δήμαρχο δεν πηγαίνουν καλά και οι υποθέσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο, Υπόθεση camping Οφρυνίου, όπως είναι γνωστό με απόφαση της Αποκεντρωμένης διοίκησης με έγγραφο που έφτασε στον Δήμο Παγγαίου τον Απρίλιο 2017 ο Βασ. Ξουλόγης όπως και ο δημοτικός σύμβουλος που σήμερα είναι με τον Φ. Αναστασιάδη, αλλά τότε ήταν στην διοίκηση Ξουλόγη Γιώργος Θωμάς τέθηκαν σε τρίμηνη παύση από δημοτικοί σύμβουλοι. Ο Γιώργος Θωμάς αποδέχτηκε και “εκτίει” την ποινή του που μπήκε σε ισχύ τον Μάιο 17 και μετά από τον Αύγουστο επανέρχεται στα δημοτικά έδρανα, σε αντίθεση με τον Βασ. Ξουλογη που έκανε προσφυγή κατά της απόφασης στο συμβούλιο της επικρατείας και έτσι η υπόθεση μετατίθεται στο μέλλον.

Υπόθεση Χημικές  τουαλέτες και πλαστογραφία.

Όπως ακριβώς αποκάλυψε ο ίδιος ο Βασίλης Ξουλόγης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στις 15 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί στο δικαστήριο να αντιμετωπίσει την Ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση της πλαστογραφίας υπογραφών σε έγγραφα. Αυτά τα έγγραφα φέρνουν την υπογραφή του πρώην δημάρχου που βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής των πλαστογράφων. Η υπόθεση είναι η γνωστή υπόθεση της πλαστογραφίας εγγράφων, στην υπόθεση «υπερτιμημένων» χημικών τουαλετών αφού προέκυψε ότι κάποια έγγραφα ήταν πλαστογραφημένα και αυτό έγινε μετά την καταγγελία των υπαλλήλων του Δήμου στην επιτροπή ΕΔΩ η υπόθεση

 

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,772 προβολές
X
+