Αδελφοποίηση Πόλης Καβάλας και Αγ. Πετρούπολης αναχώρησε η αποστολή.

Νωρίτερα σήμερα (ξημερώματα) αναχώρησε και ήδη έφτασε στην Ρωσία 16μελή αποστολή από την Καβάλα που θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις στα πλαίσια αδελφοποίησης των δύο Πόλεων δηλαδή της Αγίας Πετρούπολης και της πόλης της Καβάλας..  
Στην αποστολή συμμετέχουν εκπρόσωπος  της Δημωφέλειας, της Βιβλιοθήκης Καβάλας, Φιλόλογος Ιστορικός κ. Κουγιουμτζόγλου, 4 παίκτες της ομάδας Μπάσκετ (συμμετοχή σε τουρνουά) καθώς και εκπρόσωπος του 6 Λυκείου Καβάλας , παράλληλα  ο Διευθυντής του Μουσικού σχολείου Καβάλας Γιάννης Κακάρας συνοδεύει 5 μαθητές του Μουσικού σχολείου. Αυτή η ορχήστρα του Μουσικού σχολείου θα παίξει στις εκδηλώσεις μουσική και τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη και του Βασίλη Τσιτσάνη.  Η κύρια τελετή θα γίνει αύριο 17/6 στο Μεγαλοπρεπές κτήριο της βιβλιοθήκης της Αγ. Πετρούπολης και η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Καβάλα την Κυριακή 22/7.
Η αποστολή του Μουσικού σχολείου στην Αγ. Πετρούπολη 

Οι μαθητές μουσικοί που συμμετέχουν στην αποστολή από Δεξιά  είναι Χίλμα Σοφτά, Κυριακίδου Βίκυ,  Διαμαντή Κυριακή Μαρία, Γιάννης Κακάρας (διευθυντής Μουσικού σχολείου),  Γιώργος Βυζικίδης, Γιώργος Δημητρόπουλος, 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,754 προβολές
X
+