Ένα χάος έχει δημιουργηθεί με τις εργασίες για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στον ανισόπεδο κόμβο του Αγίου Ανδρέα, αυτό το χάος εις βάρος των οδηγών μετατρέπεται σε μεγάλη ταλαιπωρία και σε μεγάλη οικονομικής αύξησης της διαδρομής και μάλιστα την εποχή η βενζίνη έχει φτάσει σε αστρονομικά ύψη. Και σε αυτό το χάος θεατής παραμένει η δημοτική αρχή του Δ. Παγγαίου.

Το χάος οφείλετε στη προχειρότητα της κατασκευάστριας εταιρίας στον τομέα της σηματοδότησης από την πλευρά όσων κινούνται από Ξάνθη με προορισμό το Παληό ή τη Νέα Ηρακλίτσα, και δεν υπάρχει κάποια σήμανση στην έξοδο του Αγίου Σίλα η οποία να τους ενημερώνει ότι είναι κλειστή η έξοδος του Αγίου Ανδρέα, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να φτάσουν μέχρι την Εξοχή ή τη Μουσθένη, κάνοντας επιπλέον 35 περίπου χιλιόμετρα , συν τοις άλλοις να πληρώσουν χωρίς λόγο δυο φορές τα διόδια για την αναστροφή προς Καβάλα.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν, αν υπήρχε η σωστή σηματοδότηση και ενημέρωση πριν τον Άγιο Σίλα, αφού θα μπορούσαν να βγουν από τον Άγιο Σίλα και να φτάσουν στον προορισμό τους πιο εύκολα, σύντομα και χωρίς διόδια.

Από την άλλη καταγγέλλεται ότι για τα έργα των διοδίων του Αγ. Ανδρέα, σταμάτησαν τα έργα στην Χρυσή Άμμο της Καβάλας με ότι αυτό συνεπάγεται σε καθυστερήσεις και των δύο έργων.

Πάντως τοπικοί φορείς του Δήμου Παγγαίου παρότι έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για τον σχεδιασμό των πλευρικών διοδίων του Αγ. Ανδρέα και τον φόβο να ξαναδούμε τις ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας που είδαμε και πέρσι… παραμένουν θεατές ακόμα και στο σημερινό χάος.

0
0
X
+
error: Content is protected !!