Κάθομαι στο γραφείο μου για δεύτερη μέρα μετά από  την καραντίνα και  μια στοίβα λογαριασμών που περιμένουν να πληρωθούν να μου κάνουν παρέα. Νοίκι, ΔΕΗ με τα αυξημένα δημοτικά τέλη του Αναστασιάδη, Δυο τηλεφωνικές γραμμές, δύο γραμμές fast Internet,  υπηρεσία streaming για το web radio, πνευματικά δικαιώματα για το web radio, αμοιβές συνεργατών, ασφαλιστικές εισφορές. Και  να μην μιλήσω για τους λογαριασμούς του σπιτιού, των 2 παιδιών μου που σύντομα θα δώσουν πανελλήνιες κλπ…….
Από την άλλη πλευρά στο inbox μου έχω να περιμένουν προς δημοσίευση μια στοίβα δελτίων τύπου. Ένα Δ.Τ. από την περιφέρεια, ένα από την αντιπεριφέρεια Καβάλας, ένα από τον Δήμο Παγγαίου,  3 από βουλευτές κλπ.
Και σκέφτομαι ο άμοιρος βρε καρντάσια, βρε large περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, βουλευτάδες κλπ που θέλετε το όνομα σας να φιγουράρει στον τύπο , να διαδίδουμε το κοντό ή το μακρύ σας, όταν μοιράζατε τα 20μύρια στα Μ.Μ.Ε. ένα άμοιρο paggaionet νόμιμο μέλος του Μητρώου ONLINE MEDIA κλπ. Που για 11 χρόνια παλεύει, σας προβάλει  , μοναδικό στο είδος του στο Δήμο Παγγαίου  μάλλον δεν άξιζε έστω και ένα ευρώ από τα λεφτά που σας έδωσαν για την στήριξη των τοπικών Μ.Μ.Ε . Που κανένας δεν ξέρει με τι κριτήρια και κατόπιν ποιων ενεργειών μοιράστηκαν.  

Και διερωτώμαι  τι είμαι; Φιλανθρωπικό ίδρυμα; Ο βλάκας της υπόθεσης;  Δίλημμα λοιπόν……….

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω log in στο web banking να πληρώσω τους λογαριασμούς μου γιατί εγώ πρέπει να πληρώσω και μάλιστα από την τσέπη μου……… Και όχι μετά λεφτά των άλλων να πουλάω μούρη.  Δίλημμα λοιπόν………..  

0
0
X
+
error: Content is protected !!