Έναρξη λειτουργίας των διοδίων σε Ωραιόκαστρο την επόμενη Δευτέρα, στις 18 Νοέμβρη και αρχές Δεκέμβρη θα λειτουργήσουν και τα διόδια στην Ασπροβάλτα.

 Για «κατάφωρη αδικία» σε βάρος των δημοτών κάνει λόγο ο δήμαρχος της περιοχής κ. Παντελής Τσακίρης σε επιστολή του με την ένδειξη «ΕΠΕΙΓΟΝ» προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι έχει εκδοθεί σχετική ΚΥΑ που προβλέπει την έναρξη λειτουργίας τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου του σταθμού διοδίων που κατασκευάστηκε στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ωραιοκάστρου.
Οι τιμές των διοδίων Ωραιοκάστρου για τα ΙΧ αυτοκίνητα θα χρεώνονται με 0,50€ ανά διέλευση, τα δίκυκλα 0,30€, τα οχήματα 2-3 αξόνων, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα 1€ και τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, 4 και άνω αξόνων, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα χρεώνονται με 1,50€.

Αρχές Δεκέμβρη θα λειτουργήσουν και τα διόδια στην Ασπροβάλτα και το χαράτσι για τα ΙΧ αυτοκίνητα θα είναι 0,90 € ανά διέλευση, τα δίκυκλα 0,60€, τα οχήματα 2-3 αξόνων, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα 2,30€ και τέλος, τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, 4 και άνω αξόνων, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα χρεώνονται με 3,20€.

Σημειώνεται πως τα επίμαχα διόδια, είναι έτοιμα και αναμένονταν να λειτουργήσουν από πέρυσι, ωστόσο, η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «πάγωσε» το θέμα. ΠΗΓΗ

0
0
X
+
error: Content is protected !!