Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης την Δευτέρα 04/03/2019 και ώρα 11:30 π.μ στην Ελευθερούπολη Καβάλας στο καφέ «Μικρό Παλάτι» δίπλα στο Δημαρχείο.
Όλοι οι γνωρίζοντες περιμένουν να δουν αν ο Βασ. Ξουλόγης θα επιβεβαιώσει και θα ανακοινώσει την συνεργασία του με πρόσωπο κλειδί από το οικογενειακό περιβάλλον πρώην δημάρχου. Εγκυρότατες πληροφορίες τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο ότι ο Βασ. Ξουλόγης ήρθε σε συμφωνία με επιχειρηματία μέλος γνωστής οικογενείας στον πρώην δήμο Παγγαίου που θα φέρει τα πάνω κάτω.
Αν κάποιοι πίστευαν ότι η κίνηση του Γ. Στάμου ήταν κίνηση ματ και είχαν προδικάσει την εξέλιξη μεγάλης μερίδας ψηφοφόρων έπεσαν έξω, αφού φήμες μιλούν ακόμα και για σκέψη μη καθόδου του Γ. Στάμου μετά από αυτήν την εξέλιξη, αφού πλέον αυτή η “οικογενειακή” υπόθεση ίσως μετατρέψει την κάθοδο του Γ. Στάμου σε εφιάλτη και πολιτική αυτοκτονία αφού πλέον ακόμα η εκλογή του σε δημοτικό σύμβουλο φαίνεται δύσκολη όσο ποτέ. Όλα τα ματιά πλέον στραμμένα την Δευτέρα στον Βασ. Ξουλόγη και την επιβεβαίωση των πιο πάνω, αφού μια τέτοια κίνηση θα έχει μεγάλο αντίκτυπο όχι μόνο στον πρώην Δήμο Παγγαίου αλλά στην ευρύτερη περιοχή Ελευθερούπολης και όλου του Δήμου.
Από την άλλη μεριά η πλέον σίγουρη κάθοδος του Γ. Γερομάρκου σίγουρα θα έχει και αυτή επίπτωση.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μια ώρα μετά την αρχική δημοσίευση.

Ο Γιώργος Στάμος με ανάρτηση του πριν λίγο στο f.b. διαψεύδει τις φήμες αποχώρησης από την κούρσα του Μαΐου. Καλή τύχη Γιώργο στον αγώνα σου.

0
0
X
+
error: Content is protected !!