Έργα στη παραλία Οφρυνίου

Έργα στη παραλία Οφρυνίου

Ένα έργο πνοής για όλη την παραλιακή του Οφρυνίου σε εξέλιξη.

Ένα έργο το οποίο πέρασε από χιλιάδες κύματα υλοποιείται, ένα έργο που απεντάχθηκε  από το ΕΣΠΑ και επιτέλους υλοποιείται μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

Η σημερινή ασφαλτόστρωση  της εισόδου της παραλιακής σε συνδυασμό του έργου ασφαλτόστρωσης που έγινε το χειμώνα στο άλλο άκρο της παραλιακής μαζί με την πεζοδρόμηση πλέον δίνουν μια νέα εικόνα και πνοή σε όλη την περιοχή.

Όπως μας είπε και ο αντιδήμαρχος Γ. Καρανταγλής προσπάθεια της διοίκησης είναι μέσα στο καλοκαίρι να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε όλη την παραλιακή και να λύσει προβλήματα ετών.

Μετά και την δημοπράτηση και νέα εκμίσθωση του Κάμπινγκ  Οφρυνίου που όπως μαθαίνουμε οι νέοι μισθωτές και διοίκηση έχουν στόχο και θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2017, η όλη περιοχή αναβαθμίζεται.

Ο Αντιδήμαρχος κ Καρανταγλής ζητά συγνώμη εκ΄μέρους της διοίκησης για την όποια ταλαιπωρία λόγω της χρονικής στιγμής των έργων, αλλά όπως εξήγησε και λόγω προβλημάτων της χρηματοδότησης του έργου αλλά και των καιρικών συνθηκών δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
4,672 προβολές
X
+