Έργα για την λήψη ψηφιακού σήματος T.V.

Έργα για την λήψη ψηφιακού σήματος T.V.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια η λήψη σωστού σήματος των τηλεοπτικών καναλιών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Παγγαίου είναι προβληματική. Με νόμιμους ή μη νόμιμους τρόπους οι διοικήσεις του δήμου έχουν προσπαθήσει να παρέχουν στους δημότες την δυνατότητα παρακολούθησης των καναλιών με αποτέλεσμα πολλές φορές δήμαρχοι και υπεύθυνοι να οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων και ο δήμος γενικά να έχει πληρώσει χιλιάδες ευρώ € σε πρόστιμα.
Η κατάσταση έγινε χειρότερη στην περιοχή μας από τότε που η ψηφιακή τηλεόραση και η Digea ανέλαβαν καθήκοντα στην περιοχή της Α.Μ.Θ.
Τις τελευταίες μέρες πολλές περιοχές έμειναν από τηλεοπτικό σήμα και πολλοί έτρεξαν να κατηγορήσουν τα καιρικά φαινόμενα τα οποία δεν είναι σίγουρο ότι έπληξαν τους αναμεταδότες που στην ουσία επί των πλείστων είναι παράνομοι.

Σίγουρο είναι ότι αυτές τις μέρες κλιμάκιο της ΕΡΤ βρίσκεται στην περιοχή του δήμου Παγγαίου και προβαίνει σε μελέτες και εργασίες στο Ορφάνι, Μουσθένη, Μελισσοκομείο, Καραβαγγέλη, Ελευθερούπολη για την μετάδοση ψηφιακού σήματος, εγκατάσταση αλλά και αποξήλωση εξοπλισμού κλπ.
Πάντως είναι ενθαρρυντικό ότι ο κάθε αυτού αρμόδιος κρατικός φορέας βρίσκεται στην περιοχή μας και ασχολείτε με αυτό το μακροχρόνιο πρόβλημα.

Εμείς σαν paggaionet βάση του εγγράφου που παρουσιάζουμε πριν λίγες μέρες ζητήσαμε από τον δήμο Παγγαίου πληροφορίες, σχετικά με τις εργασίες αλλά δυστυχώς δεν λάβαμε καμία απάντηση και από ότι καταλάβαμε αγνοούσαν την άφιξη της ΕΡΤ στην περιοχή μας.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,458 προβολές
X
+