Ένας χρόνος έπαρσης, αλαζονείας, ματαιοδοξίας, μεγαλομανίας και αχαριστίας. 59% ήταν αυτό ! 

Κορονοϊός:  Σιλωάμ της απραξίας, αποτυχίας και της ανικανότητας. 

Περασμένη Παρασκευή & Σάββατο στο κέντρο της Ελευθερούπολης μάζευαν υπογραφές οι κάτοικοι για επιστολή στον Δήμο για παράπονα καθαριότητας, χόρτων κλπ γιατί φίδια έκαναν την εμφάνιση τους ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας του Δήμου. (Αν δεν έφτασε στον Δήμο θα φτάσει σύντομα).

Πέρσι τέτοια εποχή λόγω εκλογών ο δήμαρχος είχε προσλάβει 70 νοματέους για να ξύνονται, ένα χρόνο μετά ο δήμος έχει την χειρότερη εικόνα γιατί λέει δεν υπάρχει εργατικό δυναμικό. Η εικόνα που αντικρίζεις όπου γυρίσεις μας γυρνάει δεκαετίες πίσω στη τακτική “χωράφι- θερισμός”. Δηλαδή όταν κουρεύουν δεν καθαρίζουν και αφήνουν τα κομμένα χορτάρια να σκεπάζουν το κουρεμένο χόρτο ώστε να εμποδίσει την ανάπτυξη του. Αποτέλεσμα παντού τεχνητή κακό-αίσθητη ξεραΐλα , φίδια να φωλιάζουν, και κίνδυνος φωτιάς.  

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

ΝΙΚΗΣΙΑΝΗ 

ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ

Να θυμίσω μια λέξη μια λεξούλα; Μια λέξη που την ακούγαμε τα τελευταία χρόνια δεκάδες φορές σε φιέστες, εκδηλώσεις, προεκλογικά κοιμόμασταν – ξυπνάγαμε με αυτή. Την ακούσαμε από υπουργούς, υφυπουργός ακόμα και από τον τότε υποψήφιο πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη (το ένα χέρι νίβει το άλλο). Ένα χρόνο τώρα δεν την ακούσαμε ούτε μια φορά κυριολεκτούμε ούτε μια φορά……… Την λεξούλα Γεωθερμικό …… Θυμάστε Γεωθερμικό Ακροποτάμου – Κάρυανης; Σε αντίθεση τελευταία ακούμε πολύ έντονα και πάλι το Γεωθερμικό Ερατεινού Δήμου Νέστου.

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο 2018 ΕΔΩ το γεωθερμικό πεδίο Ακροποτάμου πέρασε στην τότε ανθηρή (ή έτσι μας έλεγαν) ΔΕΥΑΑ Παγγαίου και είχε ειπωθεί ότι είχαν δαπανήσει 350.000€ για κάποιες αρχικές μελέτες καθώς και για την εγγυητική ύψους 240.000€, είχαμε και μια ωραία φιέστα στο Αμφιθέατρο ΕΔΩ. Σήμερα μόλις δυο χρόνια μετά, πολλά άλλαξαν και η ΔΕΥΥΑ Παγγαίου βρίσκεται στα πρόθυρα του χάους με χρέη να ξεπερνούν τα 3.000.000€ και πρόσφατα χρεώθηκε επιπλέον ακόμα 1.000.000€ σε δάνειο.

Υπάρχουν και πολλές άλλες λεξούλες από την προεκλογική περίοδο 2019 αλλά και του 2014 που δεν ακούμε πια. Αλλά αυτές είναι λεξούλες για άλλες αναρτήσεις στο μέλλον………..έ ας μην χαλάσουμε την ατμόσφαιρα χρονιάρα μέρα!

0
0
X
+
error: Content is protected !!