Ένα χαλαρό δημοτικό συμβούλιο

Χτες συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο σε ένα πολύ χαλαρό και φιλικό κλίμα. Δυστυχώς υπήρξαν πολλές απουσίες δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες από όλες τις παρατάξεις με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη αφού χρειάστηκε χρόνος ώστε να υπάρξει απαρτία. Θετικό μεγάλο της χτεσινής συνεδρίασης ήταν ο πολιτικός πολιτισμός ειδικά της μείζονος αντιπολίτευσης αφού μόνο ευχαριστίες και εύσημα είχε για την διοίκηση Αναστασιάδη.
Τον λόγο πρώτα πήρε ο Α. Καλλινικίδης που ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φιλ. Αναστασιάδη και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Χαρ. Παπαδόπουλο για την μεγάλη συμβολή τους για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες με την λειψυδρία. Μετά τον λόγο πήρε η κα Κρ. Παπανικολάου που έδωσε τα εύσημα στην κοινωφελή και διοίκηση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και μάλιστα έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για κατασκευή αίθριου Αμφιθεάτρου στην παραλία Οφρυνίου.
Δείτε σχετικό βίντεο με τις τοποθετήσεις των δύο πιο πάνω δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Βασ. Ξουλόγη.

Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χαρ. Παπαδόπουλος που αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑ από την αλόγιστη χρήση νερού από κάποιους δημότες και όπως ήταν φυσικό ο κος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα της βλάβης στο αγωγό από τον Μαρμαρά που γράψαμε χτες και όπως φαίνεται αντιμετωπίστηκε επιτυχώς.
Δείτε τι είπε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ.

Μετά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Φιλ. Αναστασιάδης που απάντησε στις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης δείτε το σχετικό βίντεο.

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,501 προβολές
X
+