Κάτοικοι της περιοχής μας καταγγέλλουν ότι αυτό συμβαίνει σχεδόν από το καλοκαίρι. Τα φώτα σε κάποιες περιοχές της Ν. Ηρακλείτσας και ειδικότερα στο λιμανάκι σχεδόν δεν σβήνουν ποτέ και μας έστειλαν σχετικές φωτογραφίες.


Αλλά δεν είναι μόνο αυτό οι καταγγελίες δεν σταματούν στην σπατάλη αλλά και στην γενική αδιαφορία του δήμου ως και την ασφάλεια των δημοτών αλλά και στο ότι τέτοιες εικόνες αμαυρώνουν την προσπάθεια των επιχειρηματιών της περιοχής να δώσουν μια καλή και σοβαρή εικόνα για το τουριστικό προϊόν.
παρόμοιες εξευτελιστικές εικόνες ηλεκτρολογικού υλικού συναντάμε και στη Ν. Πέραμο και σε άλλες γωνιές του δήμου μας και πολλές φορές τις έχουμε δημοσιεύσει.
Και όλα αυτά στην Ν. Ηρακλείτσα μια από τις τουριστικής ναυαρχίδες του Δήμου και λίγα μέτρα από το σημείο που ο δήμος έκανε τα στραβά μάτια στην δημιουργία της παράνομης Κυκλαδίτικης εκκλησιαστικής μπίζνας.