Άρχισαν οι επιχειρήσεις του στρατού στον Δ. Παγγαίου.

Άρχισαν οι επιχειρήσεις του στρατού στον Δ. Παγγαίου.

Πριν λίγη ώρα κατέφθασαν στο Δήμο Παγγαίου οι πρώτες στρατιωτικές δυνάμεις για να συνδράμουν στο έργο αποχιονισμού .

Συγκεκριμένα ήρθαν ένας εκσκαφέας βαρέως τύπου και ένα Γκρέϊντερ και όπως μας είπε ο αντιδήμαρχος Χρ. Μποσμπότης και τα δύο μηχανήματα άμεσα αναχωρούν για Κοκκινόχωμα και Αμησιανά για αποχιονισμό των συνοικιών αλλά και αγροτικών δρόμων ώστε οι κτηνοτρόφοι να φτάσουν σε μαντριά και εγκαταστάσεις για την παροχή τροφής στα ζώα τους.

Επίσης η δημοτική αρχή μετά από αίτημα του Εμπορικού συλλόγου καταβάλει προσπάθειες ώστε αύριο να λειτουργήσει το Παζάρι της Ελευθερούπολης.

Ο Χρ. Μποσμπότης σε ερώτηση μας ΄για την κατάσταση του Δήμου την χαρακτήρισε δύσκολη με πολλά προβλήματα αλλά ελεγχόμενη και όπως είπε: Δήμος, Στρατός με σύμμαχο τον καιρό σύντομα θα κερδίσουν την μάχη.  

Επίσης

Ύστερα από απόφαση του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη και αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παγγαίου, λόγω του παγετού που επικρατεί στην περιοχή

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
4,439 προβολές
X
+