Γράψαμε για τα όσα είπε ο Φιλ. Αναστασιάδης για τα αδέσποτα και το καταφύγιο αδέσποτων, που εν ολίγοις μας είπε ότι η κυβέρνηση το 2021 δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ, και για το 2022 τυχεροί θα είμαστε αν πάρουμε κάτι ψίχουλα (ούτε καν για σκυλοτροφή) αφού όλοι οι δήμοι της Ελλάδος (μεταξύ αυτών Αθηνών & Θεσσαλονίκης) θα πρέπει να μοιραστούν συνολικά 5.000.000€ (αντί των 60.000.000€). Καταφύγιο και λύση των αδέσποτων, λοιπόν Γιοκ, καπούτ (kaputt), τέρμα βρε παιδί!!!

Αλλά ο Φιλ. Αναστασιάδης είπε και άλλα που αξίζει να αναφέρουμε.

Στο επόμενο βίντεο ο Αναστασιάδης μας εξηγεί πως ένα έργο 3.100.000€ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Ν. Περάμου, Ν.Ηρακλείτσας και μέρος Ελευθερούπολης προγραμματισμένο και δημοπρατημένο δεν θα πραγματοποιηθεί και εξηγεί….

Αλλά προσέξτε και κάτι άλλο, ποια ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. Ο Γ. Χατζημανουήλ ρώτησε για τις ασφαλτοστρώσεις στον δήμο και ο δήμαρχος την αγνόησε παντελώς (έκανε την πάπια κοινώς) και δεν είπε τίποτα. Δείτε το βίντεο.

Άρα Γιοκ, καπούτ (kaputt), τέρμα βρε παιδί (άγνωστο για πόσο) για τα αντιπλημμυρικά έργα…

Όσο για τις ασφαλτοστρώσεις που ο Δήμαρχος έκανε την πάπια εμείς να πούμε ότι έχουμε δει κάτι κουβαδάκια να κλείνουν κάτι τρύπες από εδώ και εκεί….

Και άντε να πεις ότι φταίει η ενεργειακή κρίση (ωραία καραμέλα) που δεν γίνονται τα πιο πάνω έργα και σίγουρα δεν θα γίνουν ακόμα πιο πολλά…., αλλά μπορεί να μας εξηγήσει ο δήμαρχος ή κάποιος άλλος, πως στον τομέα αποκομιδής σκουπιδιών δεν υπάρχει ενεργειακή κρίση και η τιμή αποκομιδής για τον δήμο παραμένει εδώ και 6 χρόνια τιμή αποκομιδής 65€ ανά τόνο;;
Ακούστε

Ας θυμηθούμε τι μας έλεγαν πριν 6 χρόνια….

Αλήθεια εδώ δεν υπάρχει ενεργειακή κρίση; Δηλαδή ότι τουλάχιστον τα καύσιμα των απορριμματοφόρων που έχουν διπλασιαστεί από το 2016 δεν ανεβάζουν το κοστολόγιο; Τα δε υπόλοιπα κόστοι, εργατικά, φορτηγά κλπ εδώ δεν έχουν αυξηθεί. Έχουμε ξαναπεί η μπίζνα σκουπίδια στο Δ. Παγγαίου βρωμάει και έχει χρήμα…. Και σε αυτή την ανάθεση στον ιδιώτη που ο Αναστασιάδης την πέρασε με πρεμούρα είναι αξίας 265.000€ και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση ΕΔΩ

Και άντε να κλείσουμε για σήμερα με ένα ακόμα Γιοκ, καπούτ (kaputt), τέρμα βρε παιδί !!!!

Θυμάστε (ειδικά εσείς εκεί στη Τούζλα μεριά) αυτό με τις ωραίες φωτογραφίες και τα 495 like;

Ε΄ ξεχάστε το….. Γιοκ, καπούτ (kaputt), τέρμα βρε παιδί και αυτό!!!!
Τα λεφτά θα πάνε στη Ν. Πέραμο. Ακούστε…

…. Αλλά όπως λέει το Άδωνι φταίνε τα ψυχολογικά των πολιτών και όπως θα φορεθεί πολύ…. για όλα τα δεινά Φταίει ο Πούτιν.

0
0
X
+
error: Content is protected !!