Άρχισαν να λειτουργούν τα σταθερά ραντάρ της Τροχαίας στο νομό Καβάλας

Τα ψέματα με την υπερβολική ταχύτητα, φαίνεται πως τελειώνουν και στο εξής τα πράγματα θα είναι πολύ πιο αυστηρά. Ήδη, άρχισαν να λειτουργούν τα σταθερά φωτογραφικά ραντάρ, που προμηθεύτηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και έχει εγκαταστήσεις σε επικίνδυνα σημεία του εθνικού δικτύου του νομού Καβάλας. Τα ραντάρ είναι πολλά και είναι δύσκολο να τα εντοπίσει κανείς, έστω κι αν ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ακριβή σημεία.

Δεν μπορεί, δηλαδή, να ισχύσει η κουτοπονηριά μας, να συμμορφωνόμαστε, μόνο στα σημεία που γνωρίζουμε ότι ελέγχονται, έστω κι αν υπάρχει, δια νόμου η σχετική επισήμανση με πινακίδες που πληροφορούν για την ύπαρξη ραντάρ. Άλλωστε, όπως δήλωσε ο διοικητής της Τροχαίας Καβάλας, συνεργεία της υπηρεσίας του, θα ελέγχουν την ταχύτητα των οχημάτων και με κινητά ραντάρ, σε διάφορα σημεία της πόλης και το οδικού δικτύου του νομού Καβάλας.

Νομίζουμε, ότι τα συνεργεία αυτά, θα ελέγχουν περισσότερο τα αυτοκίνητα μέσα στην πόλη της Καβάλας, και σε δρόμους όπου συνήθως οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, όπως η οδός Τενέδου, η οδός Ερ. Σταυρού, και η οδός Αμ. Ερ. Σταυρού. Η μόνο λύση που έχουν οι οδηγοί των οχημάτων είναι να προσέχουν τις πινακίδες σήμανσης και να συμμορφώνονται στις ταχύτητες που αυτές επιτρέπουν.

ΠΗΓΗ

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,431 προβολές
X
+